Acer Predator Helios 700: достойният отговор на Alienware Area 51m

Acer Predator Helios 700: достойният отговор на Alienware Area 51m

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 4.07.2019, 2,934 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


 

По-рано през тази година (в началото на април), на най-значимото събитие на Acer – Next@Acer, което се проведе в Ню Йорк, компанията паказа геймърски лаптоп с мощта на десктоп компютър и с някои уникални функции.  Acer Predator Helios 700 е дългоочакван модел, който най-точно може да се определи като десктоп риплейсмънт, независимо, че е в категорията на преносимите геймърски машини. Той изглежда практичен и функционален, което е предпоставка за по-добро представяне и води до по-голямо удобство при игра на 3D заглавия. Неговата мобилност е много относително понятие, защото едва ли някой геймър може да си представи да го носи със себе се всеки ден, но пък чудесно се помества на бюро, като заема минимално пространство за геймърска машина. С най-новите и най-мощните хардуерни решения за мобилни персонални компютри и интелигентни иновации по шасито, като например Hyper Drift клавиатурата, както и с RGB осветлението, Acer има шанс за борба в продуктова категория, която Alienware се опита да революционизира с техния геймърски лаптоп – десктоп заместителя Area 51m. Разбира се, няма нищо даром и ще се наложи да платите доста скъпо за такъв потенциален стандарт за игри, който предлагат подобни платформи.
Наличността на Acer Predator Helios 700 за Европа е планирана за юли, а стартовата цена (най-ниската конфигурация) ще е 2.699 €.
Така или иначе това ще бъде скъп геймърски лаптоп със сериозен хардуер. Въпреки че не са официално обявени различните модели Helios 700, както и техните спецификации, все пак знаем, че графичните процесори, с които ще са оборудвани са RTX 2070 laptop и RTX 2080 Laptop на NVIDIA. Acer също така обявиха, че моделите ще бъдат снабдени с 9-то поколение процесори Intel Core i9 и ще имат до 64 GB памет (RAM). Acer Predator Helios 700 има 17.3-инчов, FHD IPS дисплей, със 144Hz честота на опресняване и 3 ms време за реакция, както и поддръжка на технологията Nvidia G-Sync.
Лаптопът включва и мрежова свързаност базирана на Killer DoubleShot™ Pro с Killer Wi-Fi 6 AX 1650 и E3000 осигуряващ до четири пъти по-голям капацитет в гъста среда от безжични мрежи, спрямо предишното поколение.Всички страници от статията:

  1. Въведение
  2. Спецификации
  3. Дизайн:конструкция и портове
  4. Дизайн:клавиатура, тракпад и дисплей
  5. Тестове
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: ,Коментарите са забранени.