Logitech дава възможност на напредналите потребители да постигнат върхова производителност с MX Master 3 и MX Keys

В раздел: Фирмени и прес съобщения от на 16.09.2019, 671 показвания

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) обяви Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys – най-новите попълнения в премиум серията Master, която предлага върхова производителност. Поотделно всяко устройство е невероятно усъвършенствано, а комбинацията от двете е още по-добра. Мишката и клавиатурата осигуряват стабилна и надеждна производителност, която ще преобрази начина, по който работите. Проектирана и изработена в Швейцария, MX Master 3 осигурява ултра бързо и уптра прецизно скролиране благодарение на новото скрол колелце MagSpeed. Задвижвана от електромагнити, MX Master 3 ви позволява безшумно да преминете през хиляди линии за секунди. MX Keys, с технология Perfect Stroke, предоставя най-доброто тактилно, нископрофилно писане на клавиатура Logitech.

„Нашите най-нови флагмани са предназначени за напреднали потребители, като софтуерни разработчици, инженери или дизайнери, които искат да бъдат по-продуктивни и трябва да взаимодействат с цифровото си съдържание с бързината на мисълта“ – каза Генералният мениджър за креативност и продуктивност в Logitech Делфине Донне-Крок. „Скрол колелцето MX Master 3 MagSpeed е нашето най-бързо, най-тихо и модерно колелце за придвижване до момента, а MX Keys ви предлага най-удобното нископрофилно писане, което можем да осигурим, за да работите толкова дълго, колкото желаете. Когато се използват заедно, тези инструменти за първокласна продуктивност осигуряват най-доброто решение на вашето бюро.”

Logitech MX Master 3

Напълно преработеното скрол колелце на MX Master 3 предлага ултимативна производителност

Модерната безжична мишка Logitech MX Master 3 е създадена с фокус върху скоростта и точността, а внимателно изваяната ѝ форма осигурява удобство през целия дълъг работен ден, като дава опора на ръката и китката. Профилите за често използваните софтуерни приложения са готови за работа, а в допълнение получавате опции за персонализация чрез Logitech OptionsTM. Мишката включва емблематичният за Logitech MX изключително прецизен сензор DarkfieldTM   с 4,000 DPI, който проследява движенията на всякаква повърхност, включително и върху стъкло. Тя разполага и с презареждаща се батерия, която издържа до 70 дни с пълен заряд, а 3-минутно бързо зареждане ви дава възможност да я ползвате през целия ден.

 

Logitech MX Keys

Съвременната безжична клавиатура Logitech MX Keys предлага първокласно преживяване при писане с плавен натиск на клавишите и точна, тактилна реакция, когато бутоните са натиснати. Снабдена с интелигентно осветление, подсветката разпознава ръцете ви и автоматично настройва осветлението на клавиатурата в зависимост от осветеността на стаята. Освен това се изключва, когато не се използва, за да пести енергията в батерията и да не разсейва допълнително. Мека и устойчива, подвижната опора за длани се предлага и с версията Logitech MX Keys Advanced Wireless Plus, което придава допълнителен комфорт на клавиатурата.

 

MX Master 3 x MX Keys – Заедно е по-добре

Logitech MX Master 3 и MX Keys са съвместими с Windows, Mac и най-популярните Linux дистрибуции. Мишката и клавиатурата са съвместими с технологията Logitech Flow ™, което ви позволява лесно и безпроблемно да включвате и контролирате до три компютъра с Windows или Mac едновременно. Това ви дава възможност да копирате и поставяте съдържание, изображения и документи между вашите компютри и между операционните системи. Създадени да издържат часове наред употреба, Logitech MX Master 3 и Logitech MX Keys имат USB-C бързо зареждане и първокласен дизайн, като придават завършен облик на модерното бюро.

Цени и наличност

Очаква се Logitech MX Master 3 and Logitech MX Keys да бъдат налични през септември 2019 г. на Logitech.com и Amazon.com, както и в избрани магазини от търговската мрежа през октомври 2019 г.

Предложената цена на дребно за MX Master 3 е 219 лв., а MX Keys е също 219  лв.

За повече информация, моля посетете Logitech.com, нашия блог или се свържете с нас във Facebook, Instagram и Twitter.

За Logitech

Logitech проектира продукти, които имат ежедневно приложение в живота на хората, свързвайки ги с цифровите преживявания, от които имат нужда.

Преди повече от 35 години Logitech започна да свързва хората чрез компютри, а сега това е мултибранд компания, проектираща продукти, които обединяват хората, чрез музика, игри и видео. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird и Blue Microphones.

Основана през 1981 г. и със седалище в Лозана, Швейцария, Logitech International е швейцарска публична компания, регистрирана на SIX Swiss Exchange (LOGN) и на глобалния пазар Nasdaq (LOGI). Намерете Logitech на сайта www.logitech.com, блога на компанията или в Twitter.

© 2019 Logitech и други марки Logitech са запазени търговски марки или регистрирани търговски марки на Logitech Europe S.A. и/или на нейните филиали в САЩ и други страни. Всички останали търговски марки са притежание на съответните им собственици. За повече информация за Logitech и техните продукти, посетете сайта на компанията на www.logitech.com.


Етикети: , ,Коментари: