Ревю на шасито be quiet! Pure Base 500

В раздел: Ревюта от на 5.10.2019, 4,389 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4


Заключение

 

Определено Pure Base 500 ни хареса, защото предлага много добро качество в този ценови сегмент, многобройни дизайнерски решения, които наистина ни харесват, като например достъпния отпред филтър за прах PSU тунела, шумоизолацията и лекотата на инсталация на хардуера. Качеството на сглобката също е чудесно за цената си и като цяло шасито е много е добре обмислено.
Независимо, че вътрешното оформление на шасито е доста традиционно, be quiet! е включил част от собствените си инженерни разработки под формата на уникалната предна SSD планка. С нея можете да направите красива инсталация на две SSD устройства, без да се виждат някакви кабели и за цялото това нещо, без да се налага използването на инструменти.
Трудно се откриват недостатъци на be quiet! Pure Base 500, но все пак има. Основният е липсата на бутон Reset и индикация на контролния панел за дисковата активност. Последното би могло да бъде наистина досадно, ако сте задали на PC-то ви да свърши някаква работа (например рендите нещо), защото без да “събудите” монитора няма как да разберете дали е свършило вече задачата или е увиснало. Be quiet! Pure Base 500 би била по-перфектна ако имаше вертикален слот за монтаж на разширителна карта, като например видеокарта, което напоследък е модерно. Също бихме се радвали да видим още малко елегантни немски иновативни решения при монтиране на страничния стъклен панел.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Екстериор
  3. Интериор
  4. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4
Етикети: ,Коментари: