Ревю на ултрабук Acer Swift 3 (SF314-55)

Ревю на ултрабук Acer Swift 3 (SF314-55)

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 27.11.2019, 1,613 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5


Заключение


Най-новото 14-инчово попълнение на модела Swift 3, е доста приятен ултрабук, който има хубав външен вид и изглежда доста здрав. Със сигурност на този пренаситен пазар на 14″ ултрапреносими устройства, остава приоритетна идеята да се предлагат стилни устройства с нещо по-различно от останалите. В този случай обаче може да се каже, че Acer е избрал да се придържа към по-стандартния дизайн, но все пак се е опитал да го подобри. Като цяло той наистина върши добра работа, но има и своите негативи, като например наследеното долно разположение на високоговорителите, което не води до особено впечатляващ звук.
За охлаждането на Swift 3 (SF314-55) не можем да кажем дали е най-добре конструирано, предвид по-високите модели, които се предлагат с по-мощни процесори, но можем да кажем, че вентилатора му е супер тих с този i3 процесор дори и на максимални натоварвания, и успява да го поддържа относително хладен.
По отношение на ергономията, Swift 3 е на средно и малко над средно ниво, ако изобщо може да се говори за някаква особена ергономия при ултрабуците. Все пак клавиатурата му е прилична и позволява да си вършите работата на нея, стига да не прекалявате с интензивно писане през повечето време.
Най-силната страна обаче на Swift 3 (SF314-55) е екранът му. Това е един от най-добрите дисплеи на пазара и принципно ви дава всичко, което ви е необходимо в този ценови диапазон на този формат. Все пак, за да може да използвате максималните му възможности е необходимо да се калибрира.
И накрая, достатъчното време на автономна работа, която осигурява батерията, ще ви позволи да използвате Acer Swift 3 (SF314-55) цял ден, без каквито и притеснения, че може да ви изостави насред работата ви.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Характеристики
  3. Дизайн, сглобка и представяне
  4. Дизайн, сглобка и представяне - продължение
  5. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5
Етикети: , ,Коментари: