Захранвания Super Flower Leadex II 80Plus Gold – част 2

Захранвания Super Flower Leadex II 80Plus Gold – част 2

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 24.04.2019, 2,992 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6


Заключение

 

 

Моделите от линията Super Flower Leadex/II Gold са PC захранвания от висок клас, предназначени за масовия пазар. Те съчетават широка достъпност и отлично представяне за сертифицирани 80PLUS Gold модели. Благодарение на модерната платформа и DC-DC технологията, захранващите блокове от тази фамилия се справят перфектно с основната си задача – осигуряване на надеждно захранване на PC компонентите. Напълно модулната кабелна система, позволява на кабелите да се свързват в почти всякакъв ред, благодарение на универсалните 9-пинови конектори. Добавете към това прозрачните конектори и бялата LED подсветка, която дава на захранването хубав визуален акцент. Освен това всички модели от серията Leadex/II се предлагат в два цвята – бял и черен-, което ви два възможност за избор в зявисимост от цвета на PC кутията.
С обновената серия Leadex II Gold, Super Flower успя да запази всички най-добри качества на своя предшественик Leadex Gold, което гарантираше успеха на първото поколение на пазара. Leadex II Gold не може да се нарече напълно нова разработка, защото тя практически е добре познатата платформа Leadex Gold, която е претърпяла оптимизация.
В нея са подобрили още повече ефективността, подсветката вече може да се изключва, добавени са две нови защити и модулната кабелна система е оптимизирана. По отношение на характеристики като стабилизация и смущения, едва ли може да се желае повече от първоначалната версия, така че в тази сфера нямам никакви оптимизация. Те не се и налагат. Съвсем разбираемо Leadex II Gold показва същите добри резултати като първото поколение – Leadex Gold.
Super Flower Leadex е една изключително успешна платформа, която донесе голямата и популярност. За това е показателно нейното дълголетие, както и нейната актуалност към настоящия момент. Разумните и цени, съчетани с отличното и представяне и най-високо качество превърнаха моделите и в едни от най-предпочитаните от ентусиасти и геймъри.Всички страници от статията:

  1. Leadex II
  2. Спецификации
  3. Екстериор
  4. Интериор
  5. Тестови резултати
  6. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6
Етикети: , ,Коментарите са забранени.