Компактно, но сериозно геймърско оръжие от Acer: Predator Triton 500

Компактно, но сериозно геймърско оръжие от Acer: Predator Triton 500

В раздел: Ревюта, статии и ръководства от на 31.05.2019, 5,403 показвания
Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6 7


Заключение

Както и да погледнем Acer Predator Triton 500, той е една доста сериозна мобилна геймърска машина, независимо от недоверието, което първоначално предизвиква, заради компактните си размери. Той изглежда много добре, направен е отлично, компактен е и е доста леĸ за стандартен геймърски лаптоп. Този 15 инчов модел покрива почти всички критерии, които отличават един съвременен геймърски лаптоп. В допълнение към тънката рамка на дисплея и компактните габарити на дисплея, трябва да споменем и чудесния 144 Hz IPS панел, както и наличната технология NVIDIA G-Sync, която прави възможно да играете плавно и с нисък брой кадри на всяка една игра.
Разбира се има и спорни моменти около него, като например липсата на достъп до SSD устройствата и RAM паметта, както и липса на стандартен HDD диск, което за някои потребители може да бъде недостатък.
Много се спекулира с Triton 500 около липсата на пълноценна клавиатура, както и около шума. Както вече коментирахме, първото е въпрос на предпочитане, но при всички случаи, би било плюс, защото разширява функционалността. За второто, мисля, че се спекулира прекалено много с него и критериите са изкуствено завишени.
И накрая, Acer Predator Triton 500 е от този тип геймърски машини, с които няма да усетите никаква липса на производителност. Тандемът Intel Core i7-8750H и NVIDIA GeForce RTX 2080 Max-Q е готов и може да се справи без усилие с всяка текуща игра на Full HD резолюция.Всички страници от статията:

  1. Начало
  2. Характеристики
  3. Конструкция и хардуер
  4. Конструкция и хардуер - продължение
  5. Тестови резултати
  6. Шум, консумация, температура и батерия
  7. Заключение


Страница от ревюто: 1 2 3 4 5 6 7
Етикети: , , , , , , , , ,Коментарите са забранени.